T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Konya İl Sağlık Müdürlüğü Güneysınır Vali İhsan Dede İlçe Devlet Hastanesi

İlçemizde 40-75 Aralığındaki Kadınlara Kanser Taraması Yapıldı

Güncelleme Tarihi: 16/02/2018

Erken teşhis hayat kurtarır prensibiyle yola çıkarak, hastanemiz tarafından ilçemizdeki 40-75 aralığındaki kadınlar, Güneysınır Belediyesi tarafından hazır tutulan otobüsle Selçuklu KETEM'e getirilerek ücretsiz kanser taramasından geçirildi. Kanser taraması yapılan vatandaşlarımıza erken teşhis ve kanser hakkında uyarıcı bilgiler verildi. Çoğunluğu ilk kez tarama yaptıran vatandaşlarımız ise, projeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlçe Devlet Hastanemize, KETEM'e ve kendilerine ulaşımda kolaylık sağlayan Güneysınır Belediyesi'ne teşekkür etti.

Selçuklu 70 Nolu Aile Sağlığı Merkezi yanında faaliyet gösteren Selçuklu KETEM, tamamen ücretsiz olarak tarama ve testlerini gerçekleştiriyor.

3EpvO5.jpg

PlOn76.jpg